Toimintaa

KERHON JÄSENMAKSU

Kerhon jäsenmaksua ei peritä vuonna 2021.

Scandic Laajavuori tarjoaa

PRO senioreille palveluja seuraavin hinnoin vuonna 2022:

Samat edut tarjoaa myös Scandic Aulanko ja Scandic Eden Nokia.

20% alennus kylpylöiden kertalipuista (aikuiset, lapset ja alennusryhmäläiset) kaikkina viikonpäivinä (pois lukien sesonkiajankohdat (25.12.-6.1, viikot 8-9, pääsiäinen, heinäkuu ja viikot 42-43).

Etu on henkilökohtainen ja saatavilla kylpylän vastaanotosta henkilö- ja jäsenkorttia näyttämällä.

Etua voi hyödyntää itselleen ja kolmelle (3) seuralaiselle.

Etua ei voi yhdistää muihin etuihin ja alennuksiin.

Lisäedut Scandic Laajavuori:

Kuntosali - sisältyy kylpylälipun hintaan

Keilaus - -20% normaalihinnoista

Hieroja - kuntohoitaja Jari Pilkkakangas –10% normaalihinnoista

Studio AK Laajavuori  -10% lisäpaalveluista koodilla Laajavuori 10

- 10% Studio Line -hiustuotteisa koodilla Laajavuori 10

Syksyn 2021 toimintaa

Graniitin voimistelut alkavat ma  4.10.21 ja jatkuvat syksyn ajan maanantaisin klo 10.00, mikäli koronatilanne sallii. Asiasta tiedotetaan sähköpostin kautta.

Toimikunta päätti kokouksessan 18.10, että syksyn kävelyretket keskeytetään toistaiseksi ja niitä jatketaan taas keväällä.

Perinteinen joulupuurotilaisuus järjestetään jälleen 13.12.21 klo 12.00 Matarassa.  Ilmoittautumiset Ella Virkajärvelle 2.12.21 mennessä, sp  ella.virkajarvi@gmail.com tai puh. 050 3208 763.

Tarjolla glögiä, puuroa ja kahvia tortun kera. Laulellaan tuttujen soittajien säestämänä.